Ankara SGK Anlaşmalı Galyum PSMA PET CT Fiyatları
  30.04.2022  |  Yazar: Özkan Korkmaz
SGK anlaşmalı galyum PSMA PET CT çeken özel hastaneler, Ankara’da da yoğun şekilde kendini göstermektedir. Ancak alanında uzman bir hastane ve doktoru bulmak ve tedavinin bu yönde devam etmesini sağlamak önemlidir.

 

Prostat kanseri ile ilgili yapılan çalışmaların etkili bir şekilde ülkemizde de devam etmesi, hastalığın daha erken sürede teşhis edilmesini ve tedavinin de daha başarılı şekilde sonuçlanmasını sağlamaktadır. Ankara’da SGK anlaşmalı Galyum PSMA PET CT çeken hastaneler, özellikle de pandemi döneminde olduğumuz şu sıralarda daha fazla tercih edilmektedir. Elbette özel hastanelerin tercih edilmesinin birçok nedeni vardır fakat SGK anlaşmalı hastanelerin tercih edilmesinin en özel nedeni, tedavi ve muayene ücretinin bir kısmının devlet tarafından karşılanmasındır. 

Galyum PSMA PET CT Neden Çekilir?

Erkeklerde en sık karşılaşılan kanser türlerinin başında gelen prostat kanseri, çoğu zaman ciddiye alınmayan bir hastalık olmasına karşın ölüm riski yüksek bir kanser türüdür. Uzmanlar, özellikle ailesinde prostat kanseri öyküsü bulunan kişilerin yıl içinde düzenli olarak kanser taramasından geçmeleri gerektiğini bildirmektedir.

Galyum PSMA PET, yüksek riskli prostat kanseri hastalarına damar yoluyla enjekte edilen akıllı moleküldür. Molekülün kullanım amacı hem tedavi etme hem de kanserin boyutunu saptama amacı iledir.

SGK anlaşmalı Galyum PSMA PET CT çeken özel hastaneler, son dönemlerde kanserbilim alanında yapılan iyileşmeler ve güncellemeler sayesinde daha fazla tercih edilmektedir. Türkiye’nin tüm illerinde olduğu gibi Ankara’da da SGK anlaşmalı özel hastanelerde PSMA PET CT çekimi yapılmaktadır. 

PSMA PET CT Fiyatı Ankara

Kanser hastalıkları genel olarak tedavi süreci diğer hastalıklara göre daha uzun süren tedavileri gerektirir. Bu da haliyle kendi başına masraf çıkarmasına neden olur. İster devlet hastanesinde ister özel hastanede tedavi görülsün, kanser tedavisi süreci ciddi anlamda maliyet gerektiren bir tedavidir.

Bu nedenle maliyeti en düşük seviyeye çekmek, hastaların ve hasta yakınlarının düşündükleri konular arasında yer almaktadır. PSMA PET CT fiyatları, hastanenin konumuna, hastanenin sunduğu hizmetlere gibi birçok etkene bağlı olarak değişmektedir.

Ankara’da SGK anlaşmalı Galyum PSMA PET CT fiyatları, muayene ve tedavi ücretlerinin bir kısmını devletin karşılamasından dolayı biraz daha ekonomiktir. Ancak bu konuda ciddi bir araştırma yaparak hastane ve doktor seçimi konusunda dikkatli davranmak gerekir. 

Ankara PSMA PET CT Randevu Nasıl Alınır?

Ankara, her anlamda gelişmiş bir şehir olmasının yanında kanserbilimi alanında da deneyimli uzman doktorların yer aldığı bir şehirdir. Özellikle de prostat kanseri tedavilerinde sıklıkla tercih edilen merkezi konumdaki şehirde randevu almak zaman zaman zorlaşabiliyor. Prostat kanserinin yaygın bir kanser türü olması ve onkoloji bölümlerinin sadece prostat kanseri tedavisi yapmamalarından dolayı randevu almak bazen gecikebiliyor. Biyorad, Ankara’daki SGK anlaşmalı galyum PSMA PET CT çeken hastanelerle anlaşmalı bir kurum olup hastaların randevu almasında yardımcı olan bir kuruluştur. Çağrı merkezi iletişim bilgilerinden kurumumuza ulaşarak hem doktorlar hakkında bilgi edinebilir hem de tedavinizin başlatılması için randevu talebinde bulunabilirsiniz. 

Kanser Tedavisi Ne Kadar Sürer?

Prostat kanseri ya da diğer kanser türlerinin tedavi süreci, hastalığın durumuna bağlı olarak değişir. Hastalık evresinin erken dönemde teşhis edilmesi, elbette tedavinin de daha kısa sürmesini etkiler. Bu yüzden yukarıda da belirttiğimiz gibi ailesinde prostat kanseri öyküsü bulunan bireylerin kesinlikle yıl içinde düzenli olarak kanser tedavisinden geçmeleri gerekir. Ankara SGK anlaşmalı galyum PSMA PET CT çeken hastaneler hakkında ayrıntılı bilgi almak ve tedavi süreci ile ilgili bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

 

Nükleer Tıp Kategorisindeki Makaleler
Blog Anasayfasına Dön
KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER
 
 
Antalya da Galyum Psma Pet CT çeken SGK Anlasmalı Hastaneler
Pet çekimi, Pet Ct çektirenler yorumları, Pet çekimi ne kadar sürer? Sorularının yanıtları
Samsun da Galyum PSMA Pet CT Hangi Hastanelerde çekiliyor.
Kanser hastalarının Kemik Ağrıları Nasıl Tedavi edilir? Lutesyum-177 EDTMP Tedavisi Nasıl Yapılır, Avantajları ve Dezavantajları Nelerdir?
FDG PET CT Nedir, Hangi Durumlarda Çekilir?
Lutesyum PSMA Tedavisi Nedir, Nasıl Uygulanır, Avantajları ve Dezavantajları Nelerdir?
Galyum PSMA PET CT Nedir, Avantajları ve Yan Etkileri
Denizli PET/CT SGK Anlaşmalı Çekim Yapan Hastaneler
Lutesyum-177 PSMA ile Prostat Kanseri Tedavisi
İstanbul SGK Anlaşmalı Galyum PSMA PET CT Fiyatları
 
 

 
Bu websitesinde yer alan bilgiler tedavi ve tavsiye amaçlı olmayıp sadece bilgilendirme amaçlı olarak yayınlanmaktadır. Tedaviye ihtiyacınız olduğu durumda tıbbi destek almak için doktorunuza başvurunuz.
SİZİ ARAYALIM
 

 
Her konuda bilgi almak için, bilgilerinizi bırakın, biz sizi arayalım.