BİYORAD BLOG
 

Açık Emar İzmir de Nerede Çekiliyor?

İnsan sağlığına verilen önemin her geçen gün artması ve bu sayede tıp alanında yapılan çalışmaların artış göstermesi, sağlık alanında daha başarılı sonuçların elde edilmesine yardımcı oluyor. Open MR da tıp teknolojisinin yeni buluşlarından biri olup insan sağlığı ve hastalıkların tedavisi üzerinden kapalı MR cihazlarına ve diğer görüntüleme yöntemlerine göre çok daha gelişmiş bir tekniktir.

 

 

Tedavi Öncesi Rahim Filmi' nin önemi

Rahim Filmi(HSG) nedir? Ne işe yarar? Gibi kadınların oldukça merak ettiği soruların hepsini bu yazımızda görebilirsiniz.

 

 

Koroner BT Anjiyografi

Tıp dünyasının büyük buluşlarından biri olarak kabul edilen BT koroner anjiyografi, yüksek risk taşıyan tüm hastalara kısa sürede uygulanmaktadır. İşlemin 3 sn. gibi kısa bir sürede yapılması hasta konforunu en düzeye çıkarmaktadır.

 


 

Bir çok tedavi seçeneği olarak konuşulan Kök Hücre Nedir?

Tüm dünya da yapılan çalışmalar henüz deneysel aşamda olsa bile, kök hücre tedavisinin bir çok hastalığın şifasında önemli bir rolünün olduğu görülüyor. Bizde Kök Hücre yazı serimiz ile bu tedavi seçeneğini sizler için inceledik.

 

 

Kanser Aşı olarak bilinen Dentritik Aşı hakkında merak edilenler.

Uzun yıllardır, kanser hastalığına galip gelebilmek için uzmanlar tarafından bir çok çalışmalar yapılmaktadırlar. Milyonlarca kanser hastasının umutla takip ettiği tedavi çalışmaları, günümüzde halen deneysel çalışmalardan bir adım ileri gidememiştir. Bu çalışmalar öyle görünüyor ki, daha uzunca yıllar sürecek ve bu çalışmalar kanser hastaları tarafından umut ile takip edilen çalışmalar olacak gibi görünüyor.

 

 
Bu websitesinde yer alan bilgiler tedavi ve tavsiye amaçlı olmayıp sadece bilgilendirme amaçlı olarak yayınlanmaktadır. Tedaviye ihtiyacınız olduğu durumda tıbbi destek almak için doktorunuza başvurunuz.
SİZİ ARAYALIM
 

 
Her konuda bilgi almak için, bilgilerinizi bırakın, biz sizi arayalım.