Açık Emar Fiyatları 2018 & 2019
  21.03.2019  |  Yazar: Özkan Korkmaz
İstanbul’da açık emar fiyatları 2018 ve 2019 da, cihaz seçeneklerinin artmasından sonra uygun seviyeye düşmesi sayesinde bütçelerin sarsılmadan çekim yapılması da bu alanda değerlendirilebilecek olumlu durumların başında gelmektedir.

 

Gelişmiş modern tıp dünyasının hastalıklara teşhis koyma ve tedavi yöntemini belirleme alanında yaptıkları başarılı çalışmalar sayesinde, çoğu hastalığı öncesinden teşhis ederek tedavi yöntemini belirlemek artık çok daha kolaydır. 

Yaşanan gelişmeleri değerlendirirken, uzman doktorların verdikleri bilgiler, yeni nesil manyetik rezonans görüntüleme (MR) yöntemlerinin hem kullanım bakımından daha kullanışlı olması hem de hastaların bu sistemden daha kolay yararlandıklarını belirtiyorlar.

İstanbul’da açık emar fiyatları 2018 ve 2019 da, yaşanan yeniliklerin iyice yayılmasından sonra uygun seviyeye düşmesi sayesinde bütçelerin sarsılmadan çekim yapılması da bu alanda değerlendirilebilecek olumlu durumların başında gelmektedir. 

Hastalıkların teşhis edilmesinde ve tedavi yöntemlerinin belirlenmesinde daha önce kullanılan radyo dalgaları ve X ışınları, hastaların acı çekmesine neden olmakla birlikte yarattığı yan etkiler yüzünden çoğu zaman bir hastalık tedavi edilirken başka bir hastalığın meydana çıkması durumu söz konusuydu.

Geliştirilmiş modern tetkik cihazları sayesinde artık bu tip sorunların neredeyse hiç yaşanmadığını söylemek gerekiyor çünkü açık MR, her yaştan ve hastalığı hangi boyutta olursa olsun, hastaların kolaylıkla yapabildikleri bir işlemdir. 

Çeşitli bazı hastalıklardan ve rahatsızlıklardan dolayı MR çektiremeyen hastalar, geliştirilen açık emar sistemleri sayesinde bu çileden kolaylıkla kurtulabiliyorlar. Yaygın bir şekilde tıp dünyasında kullanılmaya başlanan ve artan görüntüleme merkezleri ile özel hastaneler sayesinde çekim fiyatlarında da bir hayli düşüşün yaşandığını söylemek gerekiyor. 

Açık emar fiyatları, eskisine göre çok daha ekonomik fiyatlara tekabül ettiği için kapalı MR korkusu olan veya bazı nedenlerden dolayı çektiremeyen hastalar için de umut ışığı oldu. 

Kimler açık Emar tercih etmelidir?

Kapalı emar sistemi, adından da anlaşıldığı gibi kapalı bir ortamda çekilmektedir. Tünele benzeyen ve içinde bir sedyenin bulunduğu bu cihazlar, kilolu olan hastaların, kapalı alan korkusu olan hastaların, astım, kalp, tansiyon hastalarının çekim yaparken zorlanmalarına bazen de imkânsız bir hal almasına neden olmaktadır. 

Özellikle de kapalı alan korkusu olan kişiler için son derece iyi çözümler sunan açık emar, uzun süre sabit pozisyonda bekleme zorunluğu gerektirmediği için de fazla kilolu olan hastaların kolaylıkla çekim yaptırmalarına olanak tanımaktadır. 

Açık Emar Kimlere Yapılmalıdır?

Yeni nesil emar cihazları olarak da tanımlanan açık emar sistemi, normal MR çekimi gerektiren tüm hastalar için ideal bir yöntemdir. Diz protezi, kalça protezi olan hastalar ile kırık sonrası ameliyat ile vücuda plak, vida konulan hastalar için de kolaylık sağlayan MR cihazları sayesinde tedaviyi ertelemeye de gerek kalmıyor. 

Açık emar fiyatları konusunda en uygun fiyatları hastalarımıza sunmak için İstanbul genelinde birçok özel hastane ile anlaşma yapan firmamız Biyorad’ı arayarak size en yakın merkezimizden randevu oluşturabilir, tedavinizin aksamaması için ucuz açık emar çekimi hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. 

Açık emar ile konforlu tedavi

Modern tıp dünyasında yaşanan gelişmeler kendini göstermeye devam ettikçe çoğu hastalığa çözüm bulmak ve uygun tedavi şeklini belirlemek daha da kolay hale geldi. MR (Manyetik Rezonans Görüntüleme), kanserli hastalıklar üzerine çalışma yaparken doktorların en sık başvurdukları bir görüntüleme yöntemidir. 

Daha önceki dönemlerde X ışınları kullanılarak hastalıklar üzerinde çalışılıyordu. Ancak bilgisayarlı tomografi (BT) hem yaydığı radyasyon ile hastaların yeni bir hastalık ile karşı karşıya gelmesine yol açıyordu hem de net olarak hastalığın hangi aşamada olduğunu saptama konusunda yetersiz kalabiliyordu. 

Tıp dünyasında yaşanan yenilikler ve gelişmelerle birlikte daha kesin sonuçların elde edilmesini sağlayan MR, ilk dönemlerde kapalı sistem şeklinde kullanılmaktaydı. Kapalı MR, bazı hastaların tedavi olmasını bir hayli güç duruma getirebilen bir sistemdi. 

Kapalı bir tünele benzeyen makinede, ortalama 45 dakika boyunca sabit kalınmak zorunda olunduğu için kapalı alan korkusu olan, fazla kilolu olan, çocuk hastalar ve refakatçi olmadan kendi ihtiyacını gideremeyen hastalar, tedavilerinde eksik kalabiliyordu.

Son yıllarda geliştirilerek tıp dünyasına sunulan açık MR ise tüm bu sorunların ortadan kalkmasına yardımcı oldu ve hastalıklar üzerinde daha kesin çözüm sağlaması ile uzmanlar tarafından daha fazla tercih edilen bir görüntüleme yöntemi oldu. 

Açık MR/Emar faydaları nelerdir?

Kanserli hastalıklar başta olmak üzere diğer tüm hastalıklara tanı koyma ve teşhis ederek uygun tedavi yöntemini bulmak için kullanılan açık emar, kapalı sistemlere göre çok daha aktif sonuçlar sunabilen bir görüntüleme yöntemidir. Kapalı MR sistemlerine göre çok daha seri olan ve işlem sonuçları ile daha kesin bilgiler sunan açık emar, avantajları ve faydaları ile kendini göstermektedir. Peki, açık emar avantajları nelerdir?

1- Hasta uzun süre sabit pozisyonda beklemek zorunda değil,

2- Kapalı alan korkusu olan hastalar için en iyi çözümü sunar, çünkü hasta böyle bir yerde kalmak zorunda değildir. 

3- Çocuk hastalar veya refakatçi gerektiren hastalar, yanlarında birini götürebilmektedir. 

4- Görüntülemede daha net ve kesin sonuçlar verir. 

5- Tedavi yöntemlerinin belirlenmesinde yardımcı olur. 

Açık MR/ fiyatları 2018 & 2019

Modern tıp dünyasının her geçen gün daha da gelişerek kendini göstermesi sayesinde, birçok hastalığa kesin tanı koymak daha kolay hale gelmiştir. Açık emar fiyatları 2018 ve 2019 da cihazlar seçeneklerinin çoğalması sayesinde daha düşük bedellerle kendini göstermektedir.

Hastalıklara kesin çözüm bulmak ve daha kısa sürede sağlığınıza kavuşmak için gecikmeyin. Randevu oluşturmak için çağrı merkezi numaramızdan bize ulaşabilirsiniz. 

 

Açık Emar Kategorisindeki Makaleler
Blog Anasayfasına Dön
KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER
 
 
Açık Emar İzmir de Nerede Çekiliyor?
Open MR Nerede Çekilir?
3 Tesla Açık Emar var mı?
Açık MR Fiyatları 2020
Emar korkusuna son veren çözüm Açık Emar
Açık MR' ı Kapalı MR' dan ayıran özellikler nelerdir?
Tüm Batın USG Hangi Bölüm
Karaciğer Kanseri Belirtileri Açık Emar da Görülür mü?
Parkinson Teşhisi Emar ile Konulurmu?
Prostat Kanseri Öldürürmü?
 
 

 
Bu websitesinde yer alan bilgiler tedavi ve tavsiye amaçlı olmayıp sadece bilgilendirme amaçlı olarak yayınlanmaktadır. Tedaviye ihtiyacınız olduğu durumda tıbbi destek almak için doktorunuza başvurunuz.
SİZİ ARAYALIM
 

 
Her konuda bilgi almak için, bilgilerinizi bırakın, biz sizi arayalım.