Açık Emar Nerede Var?
  07.01.2019  |  Yazar: Özkan Korkmaz
Türkiye’ nin hemen hemen her ilinde Açık Emar bulabilmek mümkün dür. Genel olarak büyük şehirlerde bir den fazla seçenek mümkün olabildiği gibi nüfus yoğunluğuna bağlı olarak da diğer şehirde seçkin merkezler de Açık Emar bulabilmek mümkündür.

 

Açık Emar cihazları en çok kapalı alan korkusu olan kişiler tarafından kullanılıyor, hastalar genellikle kapalı emar cihazlarını tabut gibi bir alana benzettikleri için daha cihazın resmini gördüklerinde bile nabızları yükselmekte ve ciddi anlamda bir klostrofobi oluşmakta. Açık Emar makinaları ise 3 tarafı açık olduğundan dolayı emar çektirecek kişiler için tercih ve bir rahatlama sebebi olmaktadır.

Her hasta kendisine uygun cihazı bulabilmek için yoğun bir araştırma yapıyor, özellikle bu araştırma süreci büyük şehirler de diğer şehirlere oranla daha fazla zaman almakta.

Çünkü hastaların o an içinde bulundukları durum farklı farklı olabiliyor, kimi hasta yüksek kilosu nedeni ile acil çektirmesi gereken emar için bir an önce Açık Emar randevusu almak istiyor, kimi hasta evine yakın olmasını istiyor, kimi hasta mesai saati öncesi ve ya sonrasında emar çektirmek istiyor, kimi hasta sgk sı emar çekimi ni karşılasın istiyor, kimi hasta hem kaliteli olsun hem ucuz fiyatlı olsun diyor ve buna benzer birçok neden tercih sebebi olabiliyor.

Fakat her açık açık emar cihazının özellikleri aynı olmadığından hastalara tek bir makine de standart bir bilgi ve ya çekim imkânı sunma imkânı maalesef bulunmuyor. Bu nedenle hastalar kendilerine uygun açık emar çeken  merkezleri bulabilmek için yoğun bir araştırma süreci yaşamaktadır.

Ama emin olun yüzde 90 lık kesim için önemli olan sadece emar çekiminin ücreti oluyor, ama durum aslında böyle değil, bu konu yu bir sonra ki yazım da daha detaylı anlatacağım.

Açık Emar Kategorisindeki Makaleler
Blog Anasayfasına Dön
KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER
 
 
Açık Emar İzmir de Nerede Çekiliyor?
Open MR Nerede Çekilir?
3 Tesla Açık Emar var mı?
Açık MR Fiyatları 2020
Emar korkusuna son veren çözüm Açık Emar
Açık MR' ı Kapalı MR' dan ayıran özellikler nelerdir?
Tüm Batın USG Hangi Bölüm
Karaciğer Kanseri Belirtileri Açık Emar da Görülür mü?
Parkinson Teşhisi Emar ile Konulurmu?
Prostat Kanseri Öldürürmü?
 
 

 
Bu websitesinde yer alan bilgiler tedavi ve tavsiye amaçlı olmayıp sadece bilgilendirme amaçlı olarak yayınlanmaktadır. Tedaviye ihtiyacınız olduğu durumda tıbbi destek almak için doktorunuza başvurunuz.
SİZİ ARAYALIM
 

 
Her konuda bilgi almak için, bilgilerinizi bırakın, biz sizi arayalım.